Testimonials

Jelle Wouda, directeur Stadsgehoorzaal Kampen:
“Janita Tabak heeft ons meerdere malen ondersteund. Bij het maken van ons beleidsplan is zij ingezet als opsteller en sparringpartner. Daarbij hebben wij dankbaar gebruik gemaakt van haar kennis van de theaterwereld en jarenlange ervaringen met beleidsplannen. In dit proces heeft zij een inspirerende rol gespeeld en ons concrete handvatten aangeleverd. Voor subsidie-aanvragen is zij eveneens onze steun en toeverlaat, waarbij zij op pragmatische en creatieve wijze complexe aanvragen binnen de gestelde termijnen aanlevert.”

Madelinde Tuk, Senior adviseur/ onderzoeker gemeente Zwolle:“Wij vinden dat Janita haar rol op een plezierige manier heeft opgepakt: niet te nadrukkelijk aanwezig, maar wel zo dat de vaart er in bleef en ze de groep ‘los’ kreeg. Wij kijken met een goed gevoel terug op de workshop.”

Marianne Versteegh, Algemeen secretaris van Kunsten ’92, Vereniging voor Kunst, Cultuur en Erfgoed:
Janita Tabak heeft in het najaar van 2015 het symposium ‘Te Kampen met erfgoed én water’ gepresenteerd en voor Kunsten ’92 twee fringemeetings geleid tijdens het Nationaal Monumentencongres in Haarlem. In beide gevallen viel op dat zij een grote kennis van zaken aan de dag wist te leggen, een ontspannen sfeer wist te creëren en met scherpe vragen en goed doorvragen optimaal wist te profiteren van de kennis van de sprekers en het potentieel in de zaal. Niet voor niets zeiden tevreden deelnemers aan het eind van de sessie: modereren is echt een vak, en Janita beheerst het! Ook in de zorgvuldige voorbereiding bleek, mede door haar achtergrond als wethouder, dat zij zich goed wist te verplaatsen in zowel de vraagstukken van bestuurders als de erfgoedspecialisten. Top!

Esther Wagteveld, Team Communicatie gemeente Kampen:
Op 31 oktober was Janita Tabak de dagvoorzitter bij het symposium van de gemeente Kampen ‘Te Kampen met Water & Erfgoed’ en de prijsuitreiking van de BNG Bank Erfgoedprijs 2014. Dit bleek een schot in de roos. Naast het feit dat Janita zich heel goed en gedegen heeft voorbereid en daardoor bijzonder goed op de hoogte was van de inhoud, leidde zij het symposium op enthousiaste, vlotte en professionele wijze. Door haar uitstraling, haar heldere en luchtige manier van presenteren met een goede dosis humor eraan toegevoegd, heeft zij bijgedragen aan het succes van het symposium. Wij bevelen u Janita Tabak dan ook van harte aan.”